PARKTA SİLAHLI SALDIRI 2 YARALI

Denizli'de parkta silahlı saldırı 2 yaralı Denizli'de parkta gördüğü eşini ve eski çalışanını silahla vurup kaçan adam yakalandı. Adamın ilk ifadesinde 'aldatma' iddiasını gündeme getirdiğini söylediği öğrenildi. Yaralanan 2 kişinin tedavisi sürüyor.

Yayın: 24 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 24.03.2024 23:48:00
Editör - Mustafa Çetinkaya
Okuma Süresi: 45 sn.
1009 okunma
Takip EtGoogle News

Olay, Merkezefendi ilçesi Sevindik Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Sevindik Parkında eski çalışanını ile eşini gören M.G., ikiliye silahla ateş etti. Kurşunların hedefi olan eş ve eski çalışan yaralandı. Zanlı ise olay yerinden kaçtı.

Silah seslerini duyan mahalle skainleri durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine saplık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı. Olay yerinden kaçan zanlı ise polis tarafından yakalandı. Zanlının ilk ifadesinde parkta gördüğü eşi ile eski çalışanın ilişkisi olduğunu şüphelendiğini iddia ettiği öğrenildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.