ISPARTA DAHİL 5 İLDE OPERASYON

ISPARTA DAHİL 5 İLDE OPERASYON

Asayiş Yayın: 26 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 26.04.2024 19:01:00
Editör - Mustafa Çetinkaya
Okuma Süresi: 45 sn.
625 okunma
Takip EtGoogle News

 

5 İlde Operasyon: 30 Şüpheli Gözaltında

Kamu kurum ve kuruluşlarının zararına suç işledikleri belirlenen şahıslara yönelik düzenlenen operasyonlar, Isparta, Kastamonu, Ankara, Çankırı ve Zonguldak illerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

Kamu kurum ve kuruluşlarının zararına suç işledikleri belirlenen şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda 30 kişi gözaltına alın

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonun detayları da belli oldu.

Kamu kurum ve kuruluşlarının zararına dolandırıcılık, rüşvet, resmi belgede sahtecilik, ihaleye fesat karıştırma ve görevi kötüye kullanma suçları ile Isparta, Kastamonu, Ankara, Çankırı ve Zonguldak’ta eş zamanlı operasyon düzenlendi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.