SOKAK SATICILARINA ŞOK OPERASYON

Aralarında Isparta’nın da bulunduğu 52 ilde düzenlenen “NARKOÇELİK-15” operasyonlarında çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Asayiş Yayın: 07 Mayıs 2024 - Salı - Güncelleme: 07.05.2024 19:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
297 okunma
Takip EtGoogle News

İçişleri Bakanlığı tarafından,  Isparta’nın da aralarında bulunduğu 52 ilde düzenlenen “NARKOÇELİK-15” operasyonlarında 217 Kg Uyuşturucu Madde ve 1 Milyon 111 Bin adet Uyuşturucu Hap ele geçirildi, 363 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya üzerinden şu açıklamayı yaptı:

Zehir Tacirlerinin Oluşturduğu Yerel Suç Örgütlerine, Uyuşturucu Madde İmalatçılarına ve Bunların Satışını Yapanlar ile Sokak Satıcılarına yönelik 52 İlde düzenlenen “NARKOÇELİK-15” operasyonlarında;

217 Kg Uyuşturucu Madde ve

1 Milyon 111 Bin adet Uyuşturucu Hap ele geçirildi❗

363 Zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı❗️

Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki;

Halkımızı zehirleyen uyuşturucu tacirleriyle ve organize suç örgütleriyle mücadelemiz milletimizin destek ve dualarıyla kararlılıkla devam edecek. Her an enselerindeyiz. Bizden kaçamayacaklar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.