ŞEHİTLERİMİZİN ANISINA ISPARTA'DA YÜRÜYÜŞ YAPILDI

Zafer Partisi öncülüğünde, şehitlerimiz anısına düzenlenen bir yürüyüş, şehir merkezinde coşkulu bir kalabalıkla gerçekleşti.

Yayın: 26 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 26.12.2023 20:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
433 okunma
Takip EtGoogle News

Zafer Partisi öncülüğünde, şehitlerimiz anısına düzenlenen bir yürüyüş, şehir merkezinde coşkulu bir kalabalıkla gerçekleşti. Yürüyüşe, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Örgütü ve İyi Parti Eski İl Başkanı Hasan Büyükçam, İyi Parti Eski İlçe Başkanı Hüseyin Börekçi ve eski İyi Parti üyeleri de katılım gösterdi.

Zafer Partisi'nin organize ettiği etkinlikte, şehitlerimizin anısına yapılan yürüyüşe vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Yürüyüş, şehitlerimizin aziz hatıralarına olan saygıyı yansıtan bir atmosferde gerçekleşirken, katılımcılar ellerinde Türk bayrakları ve şehitlerimizin fotoğraflarıyla duygusal bir birliktelik sergiledi.

Yürüyüş boyunca sloganlar atılırken, ülkenin birlik ve beraberlik içinde olduğunu vurgulandı.

Etkinlik, şehitlerimizin anısına düzenlenen yürüyüşle sınırlı kalmayarak, valilik önünde saygı duruşu ve istiklal marşı okunmasının ardından Zafer Partisi İl Başkanı Adem Yıldız ve CHP İl Başkanı Vedat Şenol'ün konuşmalarıyla sona erdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.