SDÜ HASTANESİNDE NELER OLUYOR?

SDÜ Araştırma ve Uygulama hastanesinde doktorluk yapan Rezan Demiralay, sosyal medya paylaşım platformundan yaptığı paylaşımda SDÜ Başhekimliğinin ücretsiz Özel muayene yapmasını engellediğini iddia etti.

Yayın: 07 Ocak 2024 - Pazar - Güncelleme: 07.01.2024 23:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2389 okunma
Takip EtGoogle News

SDÜ Araştırma ve Uygulama hastanesinde doktorluk yapan Rezan Demiralay, sosyal medya paylaşım platformundan yaptığı paylaşımda SDÜ Başhekimliğinin ücretsiz  Özel muayene yapmasını engellediğini iddia etti. Demiralay, ''İki kat ameliyat ücreti almak için mesai bitimine kadar hastaları aç bekleten öğretim üyelerini engellemelidir.'' ifadelerine kullanarak yapılan engellemelere isyan etti.

 

Doç. Dr. Rezan Demiralay yaptığı paylaşımda; ''SDÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİ "ÜCRETSİZ ÖZEL MUAYENE YAPMAMI" TIBBİ SEKRETERLERİ KULLANARAK ENGELLEYEMEZ...

UZUN SUREDİR TIP FAKÜLTESİ GÖĞÜS HASTALIKLARI POLİKLİNİK SEKRETERİ AYTEN CENGİZ TARAFINDAN HASTALARIMIN ŞAHSIMA MUAYENE OLMASI ENGELLENMEKTEDİR.

BU DURUMUN ÖNÜNE GEÇEBİLMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ YAZIYI ASMAK ZORUNDA KALDIM. SEKRETER AYTEN CENGİZ "BASHEKİMİN EMRİ" OLDUĞUNU SÖYLEYEREK YAZIMI KALDIRMIŞTIR.

BASHEKİM ÖZEL MUAYENE YAPMAMI ENGELLEYEMEZ.....

İKİ KAT AMELİYAT ÜCRETİ ALMAK İÇİN MESAİ BİTİMİNE KADAR HASTALARİ AÇ BEKLETEN ÖĞRETİM ÜYELERİNİ ENGELLEMELİDİR.

YİLLARDİR ŞAHSIMA ZULMETTİLER, ŞİMDİ DE HASTALARIMA ZULMEDİLİYOR...'' ifadelerine yer verdi.

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (3)
09.01.2024 13:37
Bu ulus sizin gibi şahsiyeti liyakatli hocalar çoğalması dileğiyle Teşekkürler Hocam...
ahmet yücel
08.01.2024 09:25
işte bizim toplum böyle şahsiyetli karakterli yetişmiş insanların azlığından ve her türlü mobbing e engellemelere maruz olduğu için. liyakatsız kişilikleride baş tacı ettiğimiz için toplum olarak yerimizde sayıyoruz.
Serdar
07.01.2024 23:30
Çok değerli bir hoca olup bu şekilde engellemeler yaparak SDÜ yü bitirdiniz ,içinizdeki oyunları devletin hst değil başka yerde oynayın ,eskiden bir gün muayene ücretli idi şimdi 4 gün utanın ama para kazanma hırsı ettiğiniz yemini unutturmuş
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.