80 YIL SONRA EKMEK’TE KART DÖNEMİ

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ihtiyaç sahipleri için ekmek kart uygulamasının hayata geçeceğini duyurdu.

Gündem Yayın: 07 Mayıs 2024 - Salı - Güncelleme: 07.05.2024 20:19:00
Editör - Mustafa Çetinkaya
Okuma Süresi: 58 sn.
374 okunma
Takip EtGoogle News

 

Belediye Meclisi Mayıs ayı ilk toplantısı gerçekleşti. Toplantıda söz alan Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyesi Mehmet Büyüktuncer, halk ekmekle ilgili öneri sundu. Büyüktuncer; “Yoğun bir seçim döneminden geçtik. Bu seçim döneminde Isparta’da ekmek furyası döndü ve şu an halkımızdan gelen bir talep var halk ekmekle ilgili. Bununla ilgili ilerleyen günlerde bir çalışma yapabilirsek en azından ekonomik olarak zor günlerden geçtiğimiz günlerde destek olur diye düşünüyorum. Bunu da bir öneri olarak sunuyorum” dedi.

Başkan Başdeğirmen, halk ekmek uygulamasının Isparta’da daha önce denendiğini ve başarısız olunduğunu söyleyerek, ekmek kart uygulamasıyla ihtiyacı olanların ekmeğini 2-3 lira indirimli alabileceğini ve bu uygulamanın bir an önce hayata geçeceğini dile getirdi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.