ANTALYA YOLU SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

ANTALYA YOLU SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Gündem Yayın: 20 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 20.04.2024 15:12:00
Editör - Mustafa Çetinkaya
Okuma Süresi: 53 sn.
655 okunma
Takip EtGoogle News

Isparta-Antalya yolu Kargı Tünelinde cip ile otomobil çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza bugün Isparta-Antalya yolu Kargı Tüneli mevkiinde meydana geldi. Seyir halindeki otomobil ile karşı yönden gelen cip çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlar savruldu. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri otomobil sürücüsünün hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralılara da ilk müdahaleleri yapılırken, ardından hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Kaza sonrası ise trafik kilitlendi. Jandarma ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Öte yandan Isparta-Antalya yolunda bugün çok sayıda kaza meydana geldi. Kazalarda ölü ve çok sayıda kişi yaralandı. Kazalar nedeniyle Isparta-Antalya yolunda trafik kilitlendi.

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.