BAŞKAN TURAL ŞOFÖRLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

BAŞKAN TURAL ŞOFÖRLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

Yayın: 30 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 30.11.2023 19:58:00
Editör - Mustafa Çetinkaya
Okuma Süresi: 2 dk.
392 okunma
Takip EtGoogle News

BAŞKAN TURAL ŞOFÖRLERIN  GÜNÜNÜ KUTLADI 

30 Kasım Dünya Şoförler Günü dolayısıyla Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, ilimizde taşıma hizmeti veren şoför esnafını ziyaret etti  

Berberinde Şoförler Odası Başkanı Mehmet Yücedağ ile birlikte taksi, halk otobüsü, servis ve tır şoförlerini ziyaret eden Başkan Tural, tüm şoförlerin günlerini kutladı. Başkan Tural “Bugün Dünya Şoförler Günü. Canımızı ve malımızı emanet ettiğimiz, Direksiyon başında saatlerce mesai harcayarak evine ekmek götüren en asil duygunun insanı şoförlerimizin günü. Gece gündüz demeden araca yüklediği yükü, gideceği yere kadar her türlü zor şartlar altında emek harcayarak ulaştırmaya çalışan bizleri sağ salim sevdiklerimize kavuşturan bütün şoförlerimizin Dünya Şoförler Gününü kutlar, kazasız belasız sürüşler, bereketli kazançlar dilerim” dedi. Şoför esnafı da bu duyarlılığından dolayı Birlik Başkanı Tural’a teşekkür ederek, Başkan Tural’ın her zaman şoför esnafının yanında olduğunu ifade ettiler. Ziyaretlerde şoför esnafı, beklenti ve taleplerini de Birlik Başkanı Ahmet Tural’a ilettiler. 

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.