MİLLETİMİZİN SANDIKTA GÖSTERDİĞİ İRADEYE SONSUZ SAYGI DUYUYORUZ

MİLLETİMİZİN SANDIKTA GÖSTERDİĞİ İRADEYE SONSUZ SAYGI DUYUYORUZ

Siyaset Yayın: 03 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 03.04.2024 17:43:00
Editör - Mustafa Çetinkaya
Okuma Süresi: 2 dk.
220 okunma
Takip EtGoogle News

MHP İl Başkanı Ahmet Önder TOPÇU, 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından teşekkür mesajı yayımladı. Seçimlerin Isparta’ya ve ülkemize hayırlı olmasını temenni eden Başkan TOPÇU, yeni dönemde görev alan belediye başkanlarına, belediye ve İl genel meclisi üyelerine ve muhtarlara başarılar diledi.

Başkan TOPÇU, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Kıymetli Ispartalılar,

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ilimize, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ederim. Millet iradesinin sandığa yansıdığı bu seçimlerde il, ilçe ve beldelerimizde göreve gelen tüm belediye başkanlarını, belediye,il genel meclis üyelerini ve muhtarlarımızı tebrik ediyorum. Milletimizin sandıkta gösterdiği iradeye sonsuz saygı duyuyoruz.

Bizler yine çalışmalarımızı ilk günkü gibi dava arkadaslarimizla beraber sürdürecek, kent merkezinde, ilçelerimizde, beldelerimizde, köylerimizde vatandaşlarımızla birlikte olmaya, dertleriyle dertlenmeye, şehrimize refahı ve huzuru getirecek projelerle hizmet etmeye devam edeceğiz.

Seçim süreci boyunca büyük bir gayretle ve emekle şehrimizin dört bir yanında gece gündüz çalışan başkan adaylarımıza, soğuk sıcak demeden koşturan parti teşkilatlarımıza ve meclis üyesi adaylarımıza dava arkadaşlarımıza, en derin teşekkürlerimi sunuyorum. Aynı zamanda iradesini sandığa yansıtan vatandaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum.

Demokrasi şöleni havasında geçen seçim de kimsenin burnunun kanamanası bizleri ziyadesi ile memnun etmistir.Seçimlerin Isparta başta olmak üzere tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyorum.”

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.