CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ISPARTA’YA GELECEK

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ISPARTA’YA GELECEK

Gündem Yayın: 24 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 24.04.2024 20:24:00
Editör - Mustafa Çetinkaya
Okuma Süresi: 2 dk.
499 okunma
Takip EtGoogle News

31 Mart yerel seçimlerinde Isparta Belediyesi başta olmak üzere 22 seçim noktasının 14’ünden zaferle çıkan AK Parti’de İl Başkanı Furkan Cem Er önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye’de oyunu artıran iki ilden birisinin Isparta olduğuna dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Er, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Isparta’ya teşekkür ziyareti için geleceğini açıkladı.

Alınan oy itibariyle Isparta’nın partisinin kalesi haline geldiğini belirten AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er, yerel seçimlerde 14 belediyeyi koruduklarını ve İl Genel Meclisi’nde de çoğunluğu sağladıklarının altını çizdi.

Türkiye genelinde oyunu artıran iki ilden birisinin Isparta olduğuna dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Er, seçimden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı ilk grup toplantısına Isparta teşkilatı olarak katıldıklarını hatırlatarak, “Cumhurbaşkanımızın ziyaret edeceği ilk illerden biri Isparta olacak” dedi.

Cumhur ittifakı ile ilgili de önemli mesajlar veren AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er, “Bazı manipülasyonlara rağmen ittifaka zarar vermeden hizmete devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.