KARAKOLDA ÇATIŞMA 2 POLİS ÖLDÜ 8 POLİS YARALANDI

Adıyaman'da Ne Oluyor? Karakolda Çatışma! 2 Polis Öldü, 8 Polis Yaralandı...

Asayiş Yayın: 27 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 27.04.2024 23:23:00
Editör - Mustafa Çetinkaya
Okuma Süresi: 50 sn.
2192 okunma
Takip EtGoogle News

Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi Amirliği’nde bugün akşam saatlerinde dehşet verici bir olay yaşandı. Cinnet geçirdiği kaydedilen polis memuru S. U. Ş., başkomiser ile ekipler amirini başlarından silahla vurdu. Karakoldaki diğer polisler ise S. U. Ş.’yi bacaklarından vurarak durdurdu. Kentte acil kan anonsu yapıldı. Bakan Yerlikaya'dan il açıklama geldi.

Halktv.com.tr’nin emniyet kaynaklarından edindiği bilgilere göre, bir polis memuru, karakolun başkomiseri ile ekipler amiri ile, uygulama noktasındaki görevlendirmeler nedeni ile tartışmaya girdi.

Saldırıyı gerçekleştiren polis memurunun isminin S. U. Ş. olduğu öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, polis memuru S. U. Ş., ilk olarak ekipler amiri G. Ö.‘yü daha sonra başkomiser K. Ü.‘yü başlarından silahla vurdu.

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.