İL BAŞKANI ER YAŞANAN SALDIRIYA SERT TEPKİ VERDİ

Ak Parti İl Başkanı Er, Yaşanan Saldırıya Sert Tepki Verdi

Siyaset Yayın: 17 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 17.04.2024 00:17:00
Editör - Mustafa Çetinkaya
Okuma Süresi: 2 dk.
401 okunma
Takip EtGoogle News

 “Musa Derin kardeşimize haince ve alçakça pusu kurulmuş ağır şekilde yaralanmıştır” Isparta'nın Senirkent ilçesinde AK Parti'nin Senirkent Teşkilat...

Musa Derin kardeşimize haince ve alçakça pusu kurulmuş ağır şekilde yaralanmıştır”

Isparta'nın Senirkent ilçesinde AK Parti'nin Senirkent Teşkilat Başkanı Musa Derin ve eski Belediye Başkanı Kadir Heybeli'nin oğlu Ali Heybeli'ye saldırıyı uğramasına ilişkin AK Parti'den tepkiler yükseliyor.

AK Parti Isparta İl Başkanı Furkan Cem Er, konuya sert tepki gösterdi. Konun takipçisi olacaklarını belirten Er, “Senirkent ilçemizde dün akşam saatlerinde partimizin geçmiş dönem gençlik kolları başkanlığını yapmış ve mevcutta da ilçe teşkilat başkanlığımızı yapan Musa Derin kardeşimize haince ve alçakça pusu kurulmuş ağır şekilde yaralanmıştır.

Bu saldırıyı her kim hangi sebeple yaparsa yapsın hiç bir siyasi görüşe, insanlığa ve ahlaka sığmadığını belirterek şiddetle kınıyorum. 

Saldırıyı gerçekleştirenlerin hukuk önünde hesap vermeleri için konunun sonuna kadar takipçisi olacak ve asla geri adım atmayacağız.

Siyasetimizi hiç bir suretle yeraltına çekmeyecek, çekmeye çalışanlarında oyunlarına gelmeyeceğimizi yineliyorum.

Kamuoyuna duyurulur.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.