Üniversiten Hep Seninle

Eğitim Yayın: 08 Eylül 2022 - Perşembe - Güncelleme: 08.09.2022 07:32:13
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
840 okunma
Takip EtGoogle News

 “Üniversiteniz Her An Yanınızda” teması ile tasarlanan “SDÜ Mobil” uygulaması ile üniversite personeli ve öğrencilerimiz, ihtiyaç duyduğu tüm işlemleri, mekana bağlı kalmadan rahatlıkla gerçekleştirebiliyor.

"Yemekhane İşlemleri (Bakiye Yükleme)", "Kütüphane İşlemleri", “Öğrenci Bilgi Sistemi”, “Haberler”, “Duyurular”, “Etkinlikler”, “Personel Bilgi Sistemi”, “Yemek Menüsü”, "Mesajlaşma" gibi içeriklere anında ulaşma imkanı sunan uygulama ile etkinliklerden anında haberdar olabilir, güncel akademik takvime ulaşabilirsiniz. 

Ayrıca uygulama ile yerleşkede yolunuzu kolayca bulabilir, 3. Part uygulamalar (whatsapp, facebook, e-mail vs. ) aracılığı ile bu bilgileri paylaşabilirsiniz. Öğrenci Bilgi Sistemi ve Enstitü Bilgi Sisteminde açıklanan notlara kolayca erişebilirsiniz. Uygulamaya Android ve İOS işletim sistemleri üzerinden ulaşabilirsiniz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.