KABUNE

KABUNE

Gündem Yayın: 01 Temmuz 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 01.07.2024 19:48:00
Editör - Mustafa Çetinkaya
Okuma Süresi: 2 dk.
685 okunma
Takip EtGoogle News

Bir bakkallar ve bayiler odası başkanı düşünün ki oda başkanının bakkalı da yok bayisi de yok.

 Bir bakkallar ve bayiler odasının ikinci başkanını düşünün ki adamın sektörle alakası olmadığı gibi pideci dükkanı var.

 Yeterince düşündük. Düşündüğümüz herşey dogru ve bu hikayenin başrolleri Isparta'da. Seviyorum bu şehri. İlklerin şehri Isparta...

 Olmayacak şeylerin şehri Isparta... Vasıfsızların şehri Isparta... Usulsüzlüklerin şehri Isparta... Yüzsüzlerin şehri Isparta... Arsızların şehri Isparta... Yolsuzların şehri Isparta... Hırsızların şehri Isparta... Sn. Ahmet Tural'ın tabiriyle Yağdanlıkların şehri Isparta...

 Sn. Sinan Aydın'ı bir çoğunuz tanıyorsunuz. Yıllarca Balkallar ve bayiler odasında genel sekreterlik yaptı. Sn Mehmet Bapbacı babadan oğula devredilen saltanat koltuğu gibi başkanlığı bakkalsız başkan Sinan Aydın'a devretti.

 Peki bizim bakkalsız başkanımız ne yapıyor. Esnafın derdine derman olmak yerine, onların sorunlarına ses, nefes olmak yerine düğün yemeklerinde kabune yemekle meşgul.

 Bence "Isparta Kabune Sevenler Derneği" kuralım ve Sinan Aydın'ı da oraya başkan yapalım

. Düğün yemeklerinde sen yoksan bir eksiğiz Sinan başganım... Aynen devam...

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.