zam gelecek mi

Isparta’da Ekmeğe zam gelecek mi? Başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin bazı illerinde ekmek fiyatlarına zam yapıldı. Peki, Isparta’da ekmek fiyatları artacak mı?

Ekonomi Yayın: 21 Haziran 2024 - Cuma - Güncelleme: 21.06.2024 23:39:00
Editör - Mustafa Çetinkaya
Okuma Süresi: 48 sn.
636 okunma
Takip EtGoogle News

 

Başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin bazı illerinde ekmek fiyatlarına zam yapıldı. Peki, Isparta’da ekmek fiyatları artacak mı? Bu soruya yanıt Isparta Lokantacılar, Fırıncılar ve Kasaplar Odası Başkanı Nuri Erdeğer’den geldi.

Asgari ücrete ve una zam gelmediği takdirde ekmeğe zam yapmayacaklarını dile getiren Nuri Erdeğer, “ekmek hepimiz için önemli. Herkesin ekmeği alması lazım. Onun için bu fiyatlardan yapabildiğimiz sürdüreceğiz” dedi.

“Bıçak kemiğe dayanasıya kadar ekmeğe zam yapmayacağız” diyen Nuri Erdeğer, “geçen yıl ekmeğe zam yaptığımızda un fiyatı 400 liraydı. Şu anda un fiyatı 750 ila 900 TL. Una 100 lira da zam gelsin ekmeğe zam kaçınılmaz olur” diye konuştu.

 

#
Yorumlar (1)
Bay doğru
22.06.2024 00:22
Vallahi yalan enflasyon artmasın ki maaş zamları çok yükselmesin diye Temmuz'da zam yapıp milletin cebinden çalacak koltuk sevdalıları ayıp size
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.