Uluborlu'da Cinayet

Isparta’nın Uluborlu İlçesi’nde meydana gelen cinayetin detayları belli olmaya başladı. Birçok sabıkası bulunan M.S. isimli şahıs bugün akşam saatlerinde evde karısını katletti.

Asayiş Yayın: 13 Temmuz 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 13.07.2022 22:46:05
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
3815 okunma
Takip EtGoogle News

Karısını Katleden Cani adam M.S., daha önce iki evliliğinde de büyük sorunlar yaşadığı tam bir psikopat olduğu iddia ediliyor.

Uluborlu ilçesinde çok fazla durmayan sürekli dışarıda olan ilçeye geldiğinde de sürekli sorunlar çıkartan M.S. bugün akşam saatlerinde henüz sebebi öğrenilemeyen nedenle Kırşehir nüfusuna kayıtlı işçi emeklisi karısı Fatma Salman'ı katletti.

Katil M.S'yi tanıyan kişilerden edindiğimiz bilgilere göre, evde karısına sürekli eziyet ettiği ilçede çok durmadığı sürekli başka illere gittiği, parasız kaldığında da Uluborlu'da yaşayan karısı Fatma Salman'a gelerek sorunlar çıkarttığı iddia edildi.

Tartışmanın ne sebeple çıktığını bilinmemesi ile birlikte olaydan sonra katil kayıplara karıştı.

Jandarma ve polis ekipleri her yerde onu arıyor

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.