Şoförler Hizmet İçi Eğitimden Geçti

Eğitim Yayın: 14 Kasım 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 14.11.2022 15:12:41
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
904 okunma
Takip EtGoogle News

Isparta Özel Halk Kooperatifleri Başkanı Faruk Daşdöner, kalite standartlarını artırmak ve yolculara daha iyi hizmet verebilmek adına tüm şoförlerin katılımı ile Süleyman Demirel Üniversitesi, Isparta Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ve kooperatifleri iş birliği ile ‘Hizmet İçi Eğitim’ programı düzenlediklerini aktardı.  

Programda, Süleyman Demirel Üniversitesi yetkilileri tarafından halkla ilişkiler ve öfke kontrolüne yönelik olarak eğitim verildiğini ifade eden Başkan Daşdöner, “araç içinde oluşabilecek acil durumlarda ilk yardım seçenekleri hakkında İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerimiz tarafından bilgi verildi. Trafik ve sürüş kuralları ise Isparta İl Emniyet Müdürlüğü tarafından anlatıldı. Isparta Belediye Başkan Yardımcımız Uğur Büyükçulcu’ya ve Trafik Şube Müdürümüz Durmuş Ali Özkan’a katılımlarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.