ŞEYTANA UYDUK’

hırsızlık olaylarına karışan 2 bayan polisin sıkı takibi sonucu Ankara’da yakalanarak Eğirdir’e getirildiler.

Asayiş Yayın: 15 Haziran 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 15.06.2024 16:41:00
Editör - Mustafa Çetinkaya
Okuma Süresi: 2 dk.
393 okunma
Takip EtGoogle News

 Isparta’nın Eğirdir İlçesinde hırsızlık olaylarına karışan 2 bayan polisin sıkı takibi sonucu Ankara’da yakalanarak Eğirdir’e getirildiler.

Geçtiğimiz günlerde Isparta’nın Eğirdir İlçesinde çeşitli mahallelerde evlerin kapısını kredi kartıyla açmak suretiyle hırsızlık yaptıkları ve bir çok evden de hırsızlık teşebbüsü yaptıkları tespit edilen 2 kişi polisin günlerce güvenlik kameralarını izlemesi ile Ankara’da gözaltına alındılar.

Bugün sabah saatlerinde Eğirdir Emniyet Müdürlüğüne getirilen 2 şüpheli daha sonra Eğirdir Adliyesine sevk edildiler.

Hırsızlık şüphelilerinden bir tanesi gazetecilerin neden yaptınız? Pişman mısınız? çorusuna, ‘çok pişmanım, şeytana uyduk’ diyerek cevap verdi.

Daha önce 08.06.2024 günü Eğirdir Yazla mahallesi Çatal Apartmanında meydana gelen hırsızlık neticesinde; Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce yapılan titiz ve kapsamlı araştırmalar  sonucu,

Olayın şüphelisi olduğu tespit edilen suça sürüklenen Çocuk C.Y. (2006 Osmaniye doğumlu, çok sayıda suç kaydı mevcut) ve Ç.U (1997 Osmaniye doğumlu çok sayıda suç kaydı mevcut) 14.06.2024 tarihinde Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Ankara ilinde yakalanarak gözaltına alınarak, şüpheli şahıslar Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğüne ekiplerce getirildi.

Gözaltına alınan şüpheli Ç.U ve C.Y 15.06.2024 günü Adli Mercilere sevk edilerek tutuklandılar.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.