KUMAR VE FUHUŞ BASKINI

Dernek ve 5 ayrı adrese kumar ve fuhuş baskını Isparta’da kumar oynandığı tespit edilen derneğe ve fuhuş yapıldığı belirlenen 5 ayrı adrese operasyon yapıldı

Asayiş Yayın: 15 Haziran 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 15.06.2024 00:37:00
Editör - Mustafa Çetinkaya
Okuma Süresi: 2 dk.
369 okunma
Takip EtGoogle News

Isparta’da kumar oynandığı tespit edilen derneğe ve fuhuş yapıldığı belirlenen 5 ayrı adrese operasyon yapıldı

Isparta Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “12.06.2024 günü faaliyet gösteren bir dernekte yapılan kontrolde kumar oynandığı tespit edilmiş, kumar oynayan 4 şahsa 25.700 TL para cezası uygulanmış, 1 şahsa kumar oynamak için yer ve imkân sağlama suçundan adli işlem yapılmıştır.

5 adrese operasyon yapılarak 13 şahsa fuhuş yapmak suçundan işlem yapılmış, 170.560 TL para cezası uygulanmış, 2 şahsa adli işlem yapılmıştır. Fuhuş yapılan 4 adres ile ilgili İl Sağlık Müdürlüğü- Zührevi Hastalıklar ve Fuhuşla Mücadele Komisyonu ile yazışma yapılarak fuhuş yapılan adresler 90 gün mühürlenerek KAPATILMIŞTIR.


Ayrıca ilimizde faaliyet gösteren 218 işyeri denetlenmiş olup 4 işyerine mevzuata aykırı faaliyet göstermekten işlem yapılmıştır.

Denetimlerimiz 7 gün 24 saat esasına göre aralıksız devam etmekte olup karşılaşılan olumsuzluklarda gerekli adli/idari işlemler yapılmaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.