Hemşire Temizlik Görevlisini Darp Etti

Sağlık Yayın: 23 Temmuz 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 23.07.2022 14:51:41
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
2270 okunma
Takip EtGoogle News

Isparta Şehir Hastanesi Üroloji Servisi’nde meydana gelen olayda iddiaya göre, temizlik görevlisi olarak çalışan Orhan Uzun, erkek hemşire tarafından darp edildiği gerekçesiyle polise giderek şikayetçi oldu.

Yaşadığı olayı anlatan Orhan Uzun, "Hastanede Üroloji servisinde çalıştığım sırada hastanede çalışan hemşire, ameliyata gidecek hastanın yatağını kastederek, "Yeşilleri neden sermedin" diye bağırdı. Bende "Ameliyata gidecek olan hastanın odasının hangisi olduğunu nerden bileyim" dedim. Bu sırada tartışmanın büyümesi üzerine orada bulunanlar bizi ayırdı. Daha sonra ise yine aynı hemşire tekrar yanıma gelerek yüzüme yumruk attı. Boğazımı sıktı. Diğer çalışanlar gelerek bizi tekrar ayırdı. Bende karşılık vermedim" dedi.

Olaydan sonra emniyete giderek ifade verdiğini belirten Orhan Uzun, darp raporu aldığını ve şikayetçi olduğunu söyledi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.