YATIRIMLAR MEYVELERİNİ VERMEYE BAŞLADI

YATIRIMLAR MEYVELERİNİ VERMEYE BAŞLADI

Ekonomi Yayın: 26 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 26.03.2024 22:16:00
Editör - Mustafa Çetinkaya
Okuma Süresi: 2 dk.
368 okunma
Takip EtGoogle News

YATIRIMLAR MEYVELERİNİ VERMEYE BAŞLADI

Antalyalı tur şirketi Kirazlıdere, Cam Teras ve Andık Deresini kapsayan turlar düzenledi

Isparta Belediyesi’nin yatırımları meyve vermeye başladı.Turizmin başkenti Antalya’da bulunan bir turizm şirketi Isparta’ya günübirlik tur düzenledi ve bu turun içerisine Kirazlıdere, Cam Seyir Terası, Andık Deresi gibi yeni yapılan belediye yatırımlarını da dahil etti.

Kişi başı 500 lira olan tura katılanlar sabah saat 07.00’de Antalya’dan hareket edecek. Antalya Aksu’da kahvaltı ve Karacaören Barajında mola verdikten sonra Bayraklıtepe ardından Andık Deresi ve Bezirgan Şelalesini gezecek. Kirazlıtepe ve Cam Seyir Terasını gezecek kafile Belediye Sosyal Tesislerinde öğle yemeği yedikten sonra Isparta’nın manzarasını serin havasını teneffüs ederek izleyecek.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in ‘Eskiden bir misafiriniz gelse nereye götüreyim diye düşünürdünüz. Şimdi önce Millet Bahçesine getirin oradan çıkın Kirazlıdereye. Cam Seyir Terasından Isparta’yı doyasıya izleyin. Çayınızı kahvenizi içtikten sonra hemen biraz yukarıda yaptığımız Kirazlıtepe Sosyal Tesisinde yemeğinizi ikram edin. Oradan da Andık Deresine geçin. Daha zamanınız dolmadı mı? Meydan AVM’yi gezdirin. Önümüzdeki yıllarda Çünür Tepesi de bittiği zaman oraya da gidin. Misafirleriniz gezmeye doyacaktır’ sözlerinin gerçek olduğu gibi turizmde Antalya’nın arka bahçesi olmayı hedefleyen Isparta’nın hedefi de tutmuş oldu.

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.