SDÜ'DE ŞEHİTLER ANISINA PROTESTO YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ

Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencileri, ülkenin dört bir yanında yaşanan terör olaylarında hayatını kaybeden şehitleri anmak ve terörü protesto etmek amacıyla bir araya geldi.

Yayın: 27 Aralık 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 27.12.2023 14:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 34 sn.
276 okunma
Takip EtGoogle News

Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencileri, ülkenin dört bir yanında yaşanan terör olaylarında hayatını kaybeden şehitleri anmak ve terörü protesto etmek amacıyla bir araya geldi. Üniversite öğrenci birlikleri tarafından önceden duyurulan etkinlik, geniş katılımla gerçekleşti.

Öğrenciler, üniversite kampüsünde toplanarak ellerinde Türk bayrakları ve şehitlerin fotoğraflarıyla birlikte yürüyüşe geçti. Yürüyüş boyunca "Vatan sağ olsun," "Şehitler ölmez, vatan bölünmez," gibi sloganlar atan öğrenciler, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.