SATTIĞIMIZI İSPATLAYIN GÖREVİMDEN FERAGAT EDECEĞİM

Meydan AVM’de Belediyeye ait 72 dükkandan 1 tanesini sattığımızı ispatlayın görevimden feragat edeceğim” Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Meydan AVM’de belediyeye ait dükkanların satıldığı yönündeki iddiaları s

Ekonomi Yayın: 23 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 23.02.2024 21:41:00
Editör - Mustafa Çetinkaya
Okuma Süresi: 2 dk.
384 okunma
Takip EtGoogle News

 

Üzerinden tam 25 yıl geçti. Yılan hikayesi dendi, çıkmaz sokak olarak tabir edildi, bitmeyen bir hayal olarak panolarda yer aldı.

Her seçim döneminin en çok konuşulan ve bitirilmesi üzerine vaatler verilen ITKM inşaatı 6 dönem ve 4 belediye başkanı gördü. Bu vaat Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve gelmesiyle gerçeğe dönüştü.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Kanal 32 Haber Müdürü İsmail Altunbaş’ın konuğu oldu. Başkan Başdeğirmen ITKM’nin açılış sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

“Bazılarının gözü var görmüyor, kulağı var duymuyor, dili var konuşamıyor” diyerek ITKM’de belediyeye ait dükkanların satıldığı yönündeki eleştirilere yanıt veren Başkan Başdeğirmen, “Meydan AVM’de Belediyeye ait 72 dükkandan 1 tanesini sattığımıza dair satış belgesi getirsinler görevimden feragat edeceğim. Aksi takdirde siz adaylıktan çekilecek misiniz, özür dileyecek misiniz?” diye konuştu.

* Başkan Başdeğirmen: Meydan AVM’de 1.800 kişi istihdam ediliyor

Meydan AVM’de bin 800 kişinin istihdam edildiğine dikkat çeken Şükrü Başdeğirmen, “AVM’nin etrafındaki dükkanlarda da hareketlilik yaşanıyor. Burayı tamamlayarak, Isparta’nın ekonomisine değer kattık” dedi.

* Başkan Başdeğirmen: ITKM’yi açtığımız için şehrim adına gururlanıyorum”

Şehrin sorunlarını çözmek için göreve geldiklerini belirten Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “biz ITKM’yi tamamlamak için popülist davranmadık, hizmet odaklı yaklaşımla hizmete açtık. Burayı açtığımız için şehrimiz adına gururlanıyorum” diye konuştu.

* Başkan Başdeğirmen: Özellikleri ile Türkiye’ye örnek bir AVM

Meydan AVM’nin sosyal donatı alanları ve yarı açık olması nedeniyle Türkiye’ye örnek olduğunu söyleyen Başkan Başdeğirmen, “5 bin metre karelik meydanı, camisi, kültür merkezi ve kütüphanesi var. Bunlar bizim kazanımlarımız” diye konuştu.

 

#
Yorumlar (1)
Ali ihsan
23.02.2024 22:20
Birde ıspartayı diğer illere bağlayan yollara el atın. Yıllar geçti.ortada kaldı. Dere boğazı daha kaç can alacak
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.