Okul İdarecileri Hakkında İdari Soruşturma Başlatıldı

Eğitim Yayın: 27 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 27.09.2023 17:18:15
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
503 okunma
Takip EtGoogle News

Isparta Valisi Aydın Baruş, Yalvaç’ta bulunan ilkokulda öğrencinin üzerine demir kapı düşmesi olayı ile ilgili olarak, idareciler hakkında Yalvaç Kaymakamlığı tarafından idari soruşturmanın başlatıldığını duyurdu.

Olay Yalvaç İlçesinde kumdanlı Köyü’nde meydana geldi. Okul bahçesi girişindeki demir kapı 6 yaşındaki 1. sınıf öğrencisi Hasan Can Çelik’in üzerinde düştü. Yaralanan Çelik hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Vali Aydın Baruş ise olayla ilgili açıklama yayınladı. Vali Baruş açıklamasında; “Yalvaç İlçemiz kumdanlı Köyü İlkokulu  bahçesinde bulunan sürgülü kapının rayından çıkması ve bir öğrencimizin üzerine düşerek yaralanmasına neden olması olayı ilgili olarak ihmali bulunan okul idarecileri hakkında Yalvaç Kaymakamlığı tarafından idari soruşturma başlatılmıştır”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.