EL YAPIMI LEZZET ŞÖLENI SIZI BEKLIYOR

EL YAPIMI LEZZET ŞÖLENI SIZI BEKLIYOR

Gündem Yayın: 30 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 30.11.2023 20:09:00
Editör - Mustafa Çetinkaya
Okuma Süresi: 2 dk.
290 okunma
Takip EtGoogle News

Sav Belediyesi Sosyal Tesislerinde el yapimi lezzet şöleni sizi bekliyor 

Sav Belediyesi Sosyal Tesisleri, şehrin lezzet dolu dünyasına renk katıyor! Pasta tutkunlarına özel olarak düzenlenen pasta kurslarının başarılı kursiyerleri, el emeği göz nuru ürünleriyle şimdi sizi bekliyor. Kursiyerlerin özgün tarifleri ve ustalıklı elleriyle hazırladığı pasta ve tatlı çeşitleri, sizleri unutulmaz bir lezzet yolculuğuna davet ediyor. 

Bu eşsiz ürünleri edinmek isteyenler için, Sav Belediyesi tesislerinde özel bir satış yapılıyor.  

Lezzet dolu anların mimarları olan kursiyerlerin hazırladığı ürünler, enfes tatlarıyla dikkat çekiyor. Siz de bu lezzet şölenine katılmak ve damak zevkinizi şımartmak için Sav Kasabasına uğrayabilirsiniz. 

Sosyal tesiste gerçekleşecek bu etkinlik, pasta ve tatlı severleri buluşturacak. Elde edilen gelirlerle kursiyerlerimize destek olacak ve onların bu yaratıcı süreci sürdürmelerine katkı sağlanacak. 

Unutulmaz bir tatlı deneyimi yaşamak ve kendi damak zevkinizi keşfetmek için Sav Belediyesi Sosyal Tesislerine gidebilirsiniz. 

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.