Valilikten Açıklama Yapıldı

Valilikten Açıklama Yapıldı

Yayın: 13 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 13.11.2023 03:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
276 okunma
Takip EtGoogle News

SDÜ Doğu Yerleşkesi’nde bulunan İl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Bediüzzaman Said Nursi Kredi Yurtlar Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan 117 öğrenci, mide bulantısı, karın ağrısı, ishal gibi şikayetler sebebiyle hastaneye başvurdu.

Isparta Valiliği’nden yapılan açıklamada ise;  ‘Hastanelere müracaat eden öğrencilerimiz şikayetlerine sebebiyet veren sağlık sorunlarının 11 Kasım tarihinde yedikleri akşam yemeğindeki gıdalardan kaynaklanmış olabileceğini ifade etmişlerdir. Bediüzzaman Said Nursi Yurdu Yemekhanesinde toplam Bin 231 öğrencinin akşam yemeği yediği tespit edilmiştir. Bahse konu yemekte öğrencilere verilen gıda numuneleri ve su numuneleri Tarım ve Orman Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından gerekli incelemeler yapılmak üzere teslim alınmıştır. Konu ile ilgili olarak; Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmış olup Valiliğimiz tarafından başlatılan idari inceleme devam etmektedir’ denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.