HALK OTOBÜSLERİ 4 GÜN ÜCRETSİZ

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Kurban Bayramı dolayısıyla belediyenin almış olduğu tedbirler ve halk otobüslerinin ücretsiz seferlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gündem Yayın: 14 Haziran 2024 - Cuma - Güncelleme: 14.06.2024 19:07:00
Editör - Mustafa Çetinkaya
Okuma Süresi: 2 dk.
239 okunma
Takip EtGoogle News

Bayram boyunca 4 gün halk otobüslerinin ücretsiz sefer yapacağını söyleyen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Halk otobüslerimiz bayramın 4 günü ücretsiz olarak vatandaşlarımıza hizmet verecek. Arife günü ikindi namazına müteakip tüm mezarlıklarımıza ve şehitliğimize halk otobüslerimiz ücretsiz ulaşım hizmeti sunacak. Bunun yanı sıra arife günü canlı hayvan pazarına sabah 10.00 itibariyle Kaymakkapı Meydanından her saat başı ulaşım hizmeti sağlanacak” dedi.

Buna göre; Arife günü ikindi namazından sonra Halife Sultan, Asri Mezarlık, Akyol Mezarlığı, Yenice ve Dere Mahallesi Mezarlıkları ile Şehitliğe Kaymakkapı Meydanı'ndan ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek.

Bayramın 4 günü özel halk otobüsleri ücretsiz olarak hizmet verirken, otobüs seferleri birinci gün saat 09.00, ikinci gün saat 08.30, üçüncü gün saat 08.00 dördüncü günü saat 07.30’da başlayacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.