AFADER KAMU YARARINA HİZMET YAPMAKTADIR

AFADER KAMU YARARINA HİZMET YAPMAKTADIR

Gündem Yayın: 15 Haziran 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 15.06.2024 00:47:00
Editör - Mustafa Çetinkaya
Okuma Süresi: 3 dk.
267 okunma
Takip EtGoogle News

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Milletvekili Sayın Hikmet Yalım HALICI bugün derneğimiz genel merkezimizi ziyaret ederek Genel Başkan Mehmet Bilir ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.

Başkan bilir sözlerine başlayarak "Sayın Vekilimiz Sivil Toplum Kuruluşumuz AFADER'e hoşgeldiniz. Afader 13.08.2021 tarihinde Onay alarak kuruldu. Halen Çiçeği burnunda  kuruluşuz. Arkadaşlarımızla birlikte el ele verdik güçlerimizi birleştirdik 7 kişi kuruluşumuzu gerçekleştirdik. Sayın Vekilim, Afader kurulduğu günden bu zamana kadar şubeleşme konusunda büyük başarılar elde etmiştir. Yurtiçinde ve yurt dışında şubeleşmeye çalışmaktayız. AFADER Isparta ilimiz için çok önemli bir kurumsal markadır. Her il oluşumunda ve Ülkelerdeki oluşumda Türkiye Isparta diye konuşulacaktır. Afader tabela derneği değildir. Afaderin tek bir amacı vardır. Nefes alan önce insan olmak üzere her canlıyı yaşatmak kurtarmaktır. Işıkkent halkı çok şanslı. Burada yaşam alanı oluşturduk. Parkurlarımız olacak. Her bir Afader bireyi en az İLK YARDIM EĞİTİMİ almak zorundadır. Üye sayımız iddia ediyorum en üst seviyelerdeyiz. Her geçen gün üye sayımız artmaktadır.

Sayın Vekilim AFADER KAMU YARARINA HİZMET YAPMAKTADIR. Kurulduğumuz günden bu yana görevimizi layıkı ile yapmaktayız. Aynı zamanda Afader Orman yangın eğitimlerinide almış her hangi bir Orman yangınında göreve hazır durumdayız. Bizler bu güne kadar bu hizmetlerde bulunduk. Lütfen kitapçığımızı inceleyiniz diyerek  Afader çalışmalarını içeren Kitabı size takdim ediyor, ziyaretinizden dolayı çok memnun kaldık çok teşekkür ederiz." dedi.

Sayın Halıcı, Afader hakkında gerekli bilgileri aldım. Kısa zamanda böyle bir başarı takdir edilmelidir. Bizler sizlerle ilgili bu kadar detaylı bilgiye ilk defa sahip olduk. Kitapçığınızı baştan sona kadar inceleyeceğim. Afaderin çalışmalarını yakınen de takip edeceğim. Şahsımdan ve Ankara'da yapılacak her hangi bir talebiniz olursa anında yanınızda olacağım ve üzerime düşen neyse yapacağım. Deprem bölgesinde yaptığınız çalışmalar için ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu durumu o anları yaşayan bilir. Szi en zor görevlerde çalıştınız.  Tüm arkadaşları tebrik eder başarılar dilerim dedi.

Hatıra fotoğrafları çekildikten sonra Afader ailesiyle vedalaşarak ayrıldılar.

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.